joi, 11 februarie 2010

think rich,look poor


Fara sa fie nevoie sa se speteasca muncind, doi cersetori din Botosani au pus la punct un plan perfect care ii ajuta sa doarma la hotel in fiecare noapte, sa circule cu taxiul si sa umple incet si un cont in banca.Politistii i-au luat la intrebari, iar ei le-au explicat clar ca au de strans bani pentru o proteza, iar, intre timp, se descurca si ei ... cum pot.
Silvia si Viorel au 49, respectiv 44 de ani si sunt un cuplu de aproape un an. Impreuna au pus la cale si afacerea care s-a dovedit extrem de profitabila. Castigul lor este intre 100 si 350 de lei pe zi.
Cu acesti bani isi permit sa se odihneasca la hotel si sa mearga cu taxiul spre locul de munca. Traseul lor nu e unul ales la intamplare. Tinta lor sunt marile comune din Suceava si Botosani, dar si manastirile bucovinene, acolo unde oamenii isi deschid de obicei pungile si dau pomeni generoase.
Politistii comunitari au ramas muti de uimire cand au auzit povestea celor doi. Asupra lor s-a gasit un extras bancar care atesta depunerea sumei de 800 de lei, intr-un cont, cu cateva zile in urma.
Cum treaba mergea bine, cei doi pusesera pe hartie un adevarat plan de afaceri pe termen lung, cu locurile in care urmau sa ajunga zilnic.
Cersetorii au primit acum o amenda de 200 de lei si li s-au confiscat cei 90 de lei pe care ii aveau asupra lor. Insa nu va imaginati ca asta le-a stricat planurile: sunt din nou la munca pe strazi, intinzand mana poate chiar catre dumneavoastra.
Jur,daca i-as vedea pe strada,eu personal le-as da cat mai multi bani si as da mana cu ei!

Era o Romanie mai buna daca acesti indivizi vindeau droguri?! Jefuiau oameni?nu! Oamenii le dau bani de buna voie,nu fara consimtamantul lor,asa ca felicitari! E problema lor cat se milogesc ,si pana unde si-au coborat standardele morale,daca le convine si sunt multumiti!:)) d-aia nu mai pot ei,de amenda de 200 lei!E de apreciat totusi,se gandesc si la viitor,au bani in banca! I mean,c`mon,nu se duc sa-i bea pe toti... pariu ca gaborilor erau invidiosi ? Cati nu fac asta?imi pare rau cu cineva isi pierde vremea cu acest tip de investigarii,in loc sa rezolve infractionalitati mai mari.Poate doar asta reprezinta o provocare pentru ei.Ce e mai greu ii depaseste!
Bravo Cuplului!

Un comentariu:

  1. acesti cersetori castiga mai bine decat un om cinstit care merge in fiecare zi la munca si pune botul in curul sefului, cateodata mi-e mila de unii si le dau un leu, dar alteori imi vine sa-i strang de gat cand stiu ca au mai multi bani decat mine un buzunar...
    tu zici ca le-ai da bani, eu zic ca i-as trage in teapa, hai sa vedem care are mai multe satisfactii ?!?!

    keep it real

    RăspundețiȘtergere